Hyppää sisältöön

Kajaanin joukkoliikenteen syksyn aikataulut astuvat voimaan 10.8.2023

Tiedote 8.8.2023

Kajaanin joukkoliikenteen syksyn aikataulut astuvat voimaan 10.8.2023

Kajaanin joukkoliikenteen syksyn aikataulut astuvat voimaan torstaina 10. elokuuta. Aikataulut löytyvät Kajaanin joukkoliikenteen nettisivuilta sekä sähköisestä reittioppaasta.

Aikataulujulisteet jaetaan pysäkeille kuluvan viikon (32) aikana. Suosittelemme käyttämään opas.waltti.fi-reittiopasta tai Waltti-mobiilisovellusta, joista voi seurata bussien liikennöintiä reaaliajassa.

Huomaathan, että muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia. Muutoksista ilmoitetaan aina Kajaanin joukkoliikenteen nettisivuilla.

Ensi viikosta lähtien myös paperisia aikatauluvihkoja on saatavilla linja-autoista sekä kaupungintalon Kajaani Infosta. Vihkossa ilmoitetut pysäkkiajat perustuvat aikataulusuunnitelmiin, jotka on laskettu linjojen keskimääräisiin ajoaikoihin pohjautuen. Suunnitellut aikataulut eivät aina toteudu. Esimerkiksi ruuhka-aikoina bussi saattaa jäädä aikataulusta jälkeen, kun taas hiljaisina aikoina bussin liikennöinti on vastaavasti nopeampaa.  Voit seurata bussin liikennöintiä reittioppaan ”Bussit ja lähipysäkit kartalla” -osiosta.

Linjaan 1 muutoksia

Linja 1 on jaettu jatkossa kahteen eri reittiin, linjoihin 1 ja 1L. Linja 1L liikennöi Laajankankaankadun kautta ja linja 1 liikennöi entiseen tapaan Soidinkatua pitkin.

www.kajaaninjoukkoliikenne.fi
opas.waltti.fi