Hyppää sisältöön

Palveluliikenne Pikku-Pete

Palveluliikenne Pikku-Pete liikennöi kolme kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-15 vuoden ympäri. Liikenne avointa joukkoliikennettä kaikille matkustajille.

Tavanomaisesta joukkoliikenteestä poiketen Pikku-Pete voi poiketa normaalista reitistä asiakkaan noutamiseksi kyytiin, tällöin kyyti tulee tilata numerosta p. 0503100733

Pikku-Pete on osa Kajaanin joukkoliikennettä joka tarjoaa palvelua joukkoliikenteen käyttäjille normaali joukkoliikenteen taksoilla. Muusta joukkoliikenteestä poiketen bussi voi pysähtyä varsinaisten pysäkkialueiden ulkopuolella tai poimia matkustajan kyytiin vaikkapa kerrostalon piha-alueelta. Pikku-Pete liikennöi vakioreitin mukaan, mutta voi tehdä varsinaiselta ajoreitiltä pieniä poikkeamia. Tai viedä asiakkaan vaikka markettien pihaan tai pankin oven eteen. Pikku-Pete ajaa joka reitillä tarvittaessa Kaukaveden kautta. Kuljettaja avustaa tarvittaessa kyytiin nousussa ja kyydistä poistamisessa. Pikku-Petessä voi matkustaa myös pyörätuoliasiakkaat.

Pikku-Petessä käy maksuvälineenä Waltti-kortti tai käteinen.

Pikku-Peten linjojen lähtöpysäkki keskustassa on Pohjolankadulla Säästöpankki Optian edessä.  Palvelubussi tekee nouto- ja vientipoikkeamia reitin varrella ennakkotilausten mukaisesti. Pikku-Pete voi hakea asiakkaan myös reittiin kuulumattomalta kadulta asunnon edestä, jos asiakas ei pääse pysäkille esimerkiksi liikuntaesteisyyden vuoksi. Tällöin asiakas soittaa suoraan kuljettajalle.

Kuljetustilaukset ja Palveluliikenteen aikataulukyselyt alkaen klo 8.00 autopuhelimesta 050 3100733

Pikku-Peten reitit:

  1. Lehtikangas–Variskangas -reitti.
  2. Kättö–Kuurna–Komiaho -reitti
  3. Teppana–Nakertaja -reitti
  4. Kettu–Lohtaja–Purola/Puistola -reitti

Liikennöinti

Tilausliikenne Kuvaja Oy tilausnumero p. 050 3100733

Palveluliikenteen aikataulut 2023