Hyppää sisältöön

Palveluliikenne

Kajaanin palveluliikenne liikennöi kolme kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-15 vuoden ympäri. Liikenne avointa joukkoliikennettä kaikille matkustajille.

Tavanomaisesta joukkoliikenteestä poiketen palveluliikenne voi poiketa normaalista reitistä asiakkaan noutamiseksi kyytiin, tällöin kyyti tulee tilata numerosta p. 0503100733 (puhelimeen vastataan ajopäivinä)

Palveluliikenne on osa Kajaanin joukkoliikennettä joka tarjoaa palvelua joukkoliikenteen käyttäjille normaali joukkoliikenteen taksoilla. Muusta joukkoliikenteestä poiketen bussi voi pysähtyä varsinaisten pysäkkialueiden ulkopuolella tai poimia matkustajan kyytiin vaikkapa kerrostalon piha-alueelta. Liikenne ajatean vakioreitin mukaan, mutta voi tehdä varsinaiselta ajoreitiltä pieniä poikkeamia. Tai viedä asiakkaan vaikka markettien pihaan tai pankin oven eteen. Palvelubussi joka reitillä tarvittaessa Kaukaveden kautta. Kuljettaja avustaa tarvittaessa kyytiin nousussa ja kyydistä poistamisessa. Autossa voi matkustaa myös pyörätuoliasiakkaat.

Maksuvälineenä käy Waltti-kortti tai käteinen.

Palveluliikenteen linjojen lähtöpysäkki keskustassa on Pohjolankadulla Säästöpankki Optian edessä.  Palvelubussi tekee nouto- ja vientipoikkeamia reitin varrella ennakkotilausten mukaisesti. Auto voi hakea asiakkaan myös reittiin kuulumattomalta kadulta asunnon edestä, jos asiakas ei pääse pysäkille esimerkiksi liikuntaesteisyyden vuoksi. Tällöin asiakas soittaa suoraan kuljettajalle.

Kuljetustilaukset ja Palveluliikenteen aikataulukyselyt alkaen klo 8.00 autopuhelimesta 050 3100733

Reitit:

  1. Lehtikangas–Variskangas -reitti.
  2. Kättö–Kuurna–Komiaho -reitti
  3. Teppana–Nakertaja -reitti
  4. Kettu–Lohtaja–Purola/Puistola -reitti

Tilausnumero p. 050 3100733

Palveluliikenteen aikataulut 2024-2025